Classic Speed Events

Classic Speed Events

Evenemangen Fri Fart (i samarbete med Museihuset) och Classic Poker Run arrangeras sedan hösten 2016 av föreningen Classic Speed Events. Föreningen har sitt säte i Linköping och nås bäst genom mejl till classicspeedevents@gmail.com.

Bankgiro: 5162-7230
Swish: 123 421 35 59

Eva Palm

Eva Palm

Ordförande

Eva Palm är ordförande i Classic Speed Events. Hon är spindeln i nätet vid våra evenemang och löser de flesta praktiska bekymmer som kan dyka upp. Eva är en föreningsmänniska, som tycker mycket om vatten och båtar samt bidrar med ett nytänk bland styrelsens alla båtkillar.

Anders Vaernéus

Anders Vaernéus

Anders är utan tvekan Sveriges främste kännare av nostalgibåtar. Redan i tidiga tonåren fattade han tycke för svensk båtkultur. Anders försöker på alla möjliga sätt sprida intresset och öka statusen för våra veteranbåtar. Otaliga artiklar har publicerats genom åren – inte minst i tidskriften ”Klassiska båtar”. Anders Vaernéus är ledamot i Classic Speed Events styrelse.

Jan Sundstedt

Jan Sundstedt

Jan har ett genuint båtintresse sedan barndomen. Redan som nioåring rattade han sin första sportbåt i form av en Cyklonjolle – konstruerad av pappa Åke. På senare år har båtintresset intensifierats – inte minst genom engagemanget i Museihusets styrelse OCH arrangerandet av Fri Fart. Jan har genom åren ägt och renoverat ett flertal av sin fars konstruktioner, t ex Cyklon V och Speedy. Jan Sundstedt är kassör i arrangörsföreningen Classic Speed Events.

Huvudsponsorer

Share This